Financed FAQ - Vi hjälper företag att växa

Vi skräddarsyr finansiella tjänster för företagare

Som mindre entreprenörer vet vi hur svårt det kan vara att kontakta och få hjälp hos de stora bankerna. Precis det är grunden till Financed Sweden. Nu förmedlar vi professionella finansiella tjänster med det innehåll och på det sätt som passar just små och medelstora företag.
simple

Enkla

Vi behöver bara ett fåtal uppgifter för att ge dig ett första besked på ett par minuter.

knowledgeable

Kunniga

Vi har gedigen erfarenhet av finansiella tjänster. Nu utvecklar vi dem vidare digitalt: vår kunskap och kreativitet blir fin-tech.

available

Tillgängliga

Vi finns bara ett klick bort. Dygnet runt.

Rätt partner för varje tjänst

Vi har samma önskan som våra kunder: att hitta professionella partner med bra och flexibla villkor. I nuläget erbjuder vi företagslån och factoring och fler tjänster är på väg. För varje tjänst vi erbjuder handplockar vi den partner som bäst kan möta våra höga krav.

Vi växer vidare

Vi som står bakom Financed Sweden har mångårig branscherfarenhet. Rollen som förmedlare av finansiella tjänster har vi redan haft i flera år. Nu tar vi steget fullt ut inom fin-tech – digitala finansiella tjänster med högsta kvalitet och tillgänglighet.

Ofta ställda frågor

I nuläget förmedlar vi företagslån och factoring-tjänster, men utbudet kommer att växa!

Vår höga tillgänglighet gör det enkelt för dig. Dessutom når du partner som du annars inte kan nå som enskild företagare.

Några av våra utvalda partners

foretagslABS_FactoringCAPBOXQred-logoFedelta-logoFroda-logo